De Boomgaard 2, Oostwold

€ 375.000 bieden vanaf € 340.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken

Wil jij deze woning kopen? Breng hier jouw bod uit. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op.Open huis

WIL JE DEZE WONING BEZICHTIGING? NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er op de website van de makelaar meer informatie te vinden over de werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

De uiteindelijke koper betaalt een eenmalige makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken De Boomgaard 2, Oostwold
Unieke kans! Prachtige vrijstaande woning op 10 minuten rij afstand van het bruisende Groningen. Dichtbij de stad, maar toch vrij wonen met uitzicht op de landerijen. Een dorp met alle voorzieningen op loopafstand zoals een dagwinkel, school, kinderopvang en sportgelegenheid.

Begane grond
Hal met open trap, toilet, entree naar bijkeuken, entree naar de ruime woonkamer. Open keuken met eiland.

1e verdieping
Overloop, lichte badkamer met dakkapel, master bedroom (18m2), slaapkamer (9m2), slaapkamer (11m2). De kleine kamer wordt gebruikt als waskast.

2e verdieping
Zolder te bereiken via een vlizotrap

Buiten
Er is een grote oprit aangelegd en gras gezaaid, maar verder kan de tuin nog worden ingevuld naar eigen wens. Het perceel waar deze mooie vrijstaande woning op is gebouwd betreft maar liefst 506m2.

Omgeving
Oostwold, dorps wonen vlakbij Groningen. Oostwold is het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen. 9 kilometer ten westen van de stad vindt u dit kindvriendelijke dorp met volop voorzieningen. Bent u een liefhebber van een actief verenigingsleven en saamhorigheidsgevoel? Dan is wonen in het dorpje Oostwold misschien iets voor u. Oostwold is een sfeervol dorp in de gemeente Leek met 670 inwoners dat ten noorden van de A7 en het Leekstermeer ligt. Het dorp heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, manege, restaurant, en een multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt. Deze supermarkt is opgezet door de dorpsbewoners en wordt gerund door vrijwilligers, een mooi voorbeeld van de sfeer in het dorp. Wilt u af en toe de stad Groningen opzoeken, dan is Oostwold een goede uitvalsbasis. Het dorp is slechts 9 kilometer verwijderd van de Grote Markt. Daarnaast kunt u ook prima winkelen in het nabijgelegen Leek waar u gratis kunt parkeren. Kortom: gezellig en sfeervol wonen, nabij de A7 en op circa 10 autominuten van Groningen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2019;
- 8 zonnepanelen;
- Vloerverwarming begane grond;
- Op alle installaties en inbouw apparatuur zit nog garantie;
- Aanvaarding in overleg;
- Energiezuinig;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
2019
Ligging tuin
Noord
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie De Boomgaard 2, Oostwold