Carnisselaan 55, Rotterdam

€ 225.000 bieden vanaf € 225.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 262.500 Wilma-2 / Apeldoorn 20:07 op 04 nov
€ 260.000 Bram-1 / Maastricht 19:59 op 04 nov
€ 257.000 Carole / Amsterdam 19:56 op 04 nov
€ 253.500 Wilma-2 / Apeldoorn 19:46 op 04 nov
Totaal: 28 biedingen  


Open huis

1E OPEN HUIS 20 OKTOBER 2018 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR
2E OPEN HUIS 29 OKTOBER 2018 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
AANMELDEN VOOR HET OPEN HUIS KAN VIA DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 4 NOVEMBER 2018 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Carnisselaan 55, Rotterdam
Ruim wonen (151 m2) in een karakteristiek herenhuis uit 1907, aan een brede laan. Dit goed onderhouden huis biedt je volop mogelijkheden: je kunt het ruim houden, verbouwen tot een zes- of zevenkamerwoning of kangoeroewoning. Het heeft hoge plafonds (2,98 m) en grote ramen. De tuin op het zuidwesten biedt de hele dag zon. Op het dak liggen acht zonnepanelen pal op het zuiden. De woning ligt centraal t.o.v. winkels, Ahoy, openbaar vervoer en een prachtig park. Pak je kans!

Door de jaren heen is dit huis met liefde en plezier onderhouden en verbeterd:
- Vernieuwd dak (jaren negentig)
- Overal dubbele beglazing
- Aan de voorzijde kunststof kozijnen met een authentieke uitstraling ('houtnerf', 'schuiframen’ & glas-in-lood) en HR++ glas
- Gereinigde gevels
- Acht zonnepanelen op het zuiden
- Een vergroot balkon op de eerste etage
- Een zeer ruime veranda op de begane grond
- Elektrisch bedienbare, gas-geveerde zonneschermen met horecadoek.
BEGANE GROND
De robuuste brede buitendeur biedt toegang tot de ruime hal waar ruimte is voor de kapstok en eventueel twee fietsen. Op de vloer liggen grijswitte plavuizen. Hier is de trapopgang, een laag trapkastje met gasmeter, het eerste toilet en toegang tot de woon-/eetkamer/keuken (totaal ca. 45m2).
Eetkamer:
Deze bevindt zich aan de straatzijde waar de glas-in-loodramen een fijne sfeer geven. Onder de twee grote draai-kiepramen bevindt zich een brede vensterbank met achter een decoratieve webbing de centrale verwarming. Vloer: hardhout (meranti).
Woongedeelte:
Grote vaste voorraadkast en een oorspronkelijke, bruikbare schouw. Vloer: Frans rustiek eiken.
Keuken:
Open keuken, met L-opstelling, veel kastjes met houten frontjes, een vaatwasser, close in boiler en afzuigkap. Het fornuis en de koelkast staan los. Bij het raam naar de veranda staat een kastenwandje met zes deurtjes dat bij de keuken hoort. Vloer: Frans rustiek eiken.
N.B. onder de houten vloer van de begane grond bevindt zich over de gehele etage een witgrijze plavuizenvloer.

EERSTE ETAGE
In de entreehal neem je de trap naar de eerste etage.
Overloop: authentieke details, zoals twee bovenlichten en een nis. Biedt toegang naar het tweede toilet, de badkamer en twee slaapkamers en de trap naar zolder. Op de overloop bevindt zich de betegelde opstelplaats (met aansluitingen) voor de wasmachine en droger. Vloer: laminaat.
Slaapkamer 1: Grote slaapkamer (in L-vorm en met originele schouw) bevindt zich aan de straatzijde. Twee grote draai-kiepramen met glas-in-lood bovenlichten. De kamer heeft één inpandige legkast en biedt veel ruimte voor kledingkasten. Vloer: vloerbedekking.

Tussenkamer: Open ruimte tussen slaapkamer 1 en 2. Deze ruimte kun je afscheiden tot een kleine kamer of samenvoegen met slaapkamer 1 of 2 óf je kunt er een walk-in closet van maken. De oude schuifdeur (tussen dit kamertje en slaapkamer 2) is bewaard; je zou deze terug in gebruik kunnen nemen. Vloer: grenenhout.
Slaapkamer 2: Deze kamer is aan de tuinkant en heeft een brede vensterbank, groot raam met dubbele beglazing en de originele, bruikbare schouw. Momenteel is deze kamer in gebruik als kantoor. Vloer: laminaat.
Badkamer: De badkamer heeft een ligbad, wastafel, kastjes, lichte wandtegels tot aan het plafond, dimbare spotjes, raam met dubbel glas en draai-kiepdeur naar het balkon.

TWEEDE ETAGE
Vanaf de overloop neem je de vaste trap naar de zolder. Hier ervaar je ruimte door de open constructie! De nok-hoogte is 3,15 meter. De sfeer ademt die van een herenhuis, dat komt door het behoud van de vorm van het oorspronkelijke raam met boogjes dat in kunststof is nagebouwd (met HR++glas), maar ook door de robuuste grenen houten vloer.
Slaapkamer 3: Momenteel is het grootste deel van deze zolder in gebruik als atelier en eenvoudig met een gordijn afgesloten van een muziekkamer. Er zijn twee dakkapellen aan de zijkanten en één gedeelte beschikt over een vaste kastruimte met schuifdeuren. Deze grote ruimte is met gemak in te delen in twee of drie kamers. Op het dak liggen de zonnepanelen.
Berging: (ca. 12,7 m2) deze zolderkamer met een groot draai-kiepraam met dubbel glas bevat o.a. de Cv-installatie. Deze kamer is momenteel als berging en gereedschapsruimte in gebruik.
Buiten
VERANDA / TERRAS BEGANE GROND
Vanuit de keuken kom je op het robuuste terras (6,6 m2) gebouwd van dik hardhout. Hier zit je met gemak met zes personen. Je zit hier altijd beschut en droog, vanwege het brede balkon erboven én het zonnescherm met horecadoek dat de regen tegenhoudt.
Met een klein trapje kom je vanaf de veranda in de beschutte tuin van circa 9 x 4,5 meter op het zuidwesten. Hier schijnt de zon volop. De tuin biedt veel privacy, is grotendeels bestraat en toch groen. Er is een kleine vijver en rotspartij en een pergola die schaduw biedt.
BALKON EERSTE ETAGE
Het balkon op de eerste is helemaal nieuw en verbreed. Het meet 3,9 m2 en heeft een hardhouten balustrade. Je kunt hier tot laat van de zon genieten. Je hebt veel privacy en redelijk vrij zicht, je kijkt uit op tuinen die haaks op de woning staan. Toch liever schaduw? Daar zorgt het elektrisch bedienbare zonnescherm voor!

Omgeving
Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer: tram, bus en metro dichtbij. Op 2 en 3 minuten lopen van bus 44 en tramlijn 2. Op nog geen 15 minuten lopen van alle (streek)bussen en metrostation Zuidplein. Binnen zeven tot tien minuten ben je met de auto op de A15 of A29 en binnen tien minuten ben je met de auto in de binnenstad.
Winkels:
Op 1 minuut lopen van een bakker, snackbar, bloemenwinkel. Op 3 minuten lopen van drie supermarkten en drogist. Winkelcentrum Zuidplein (grote winkelketens) op vijftien minuten lopen. Met de fiets binnen 15 minuten via de Maastunnel in de binnenstad.
Natuur & cultuur: aan het eind van de Carnisselaan (400 m) begint het prachtige Zuiderpark. Het Zuiderpark heeft een verbinding met de zuidelijke randparken: hier kun je uren door het groen wandelen of je fietstocht starten richting Oude Maas. Dichtbij vind je o.a. Kinderboerderij De Molenwei, de Cultuurhistorische Plantentuin en het idyllische Kromme Zandweg met molen, Landhuis De Oliphant en een tuincentrum. Charlois heeft tevens een levendige kunstscene.
Onderwijs, kinderopvang: Binnen een straal van 150 tot 400 meter bevinden zich verschillende basisscholen en kinderopvangcentra. Vmbo, havo- en vwo liggen op 5 minuten fietsafstand. Speeltuin Charlois is dichtbij.
Rotterdam Zuid is in ontwikkeling wat ook te merken is in de wijk Carnisse. Binnenkort start de sanering en nieuwbouw van woningen in de nabijgelegen 2e Carnissestraat. Grootse stedenbouwkundige ontwikkelingen spelen zich nu af op het Zuidplein (bibliotheek, kunstenpand, dependance van de Kunsthal, een spiksplinternieuw zwembad, horeca en terrasjes) en Ahoy (uitbreiding congrescentrum en hotel).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1907
- Perceeloppervlakte 105 m2
- Woonoppervlakte 151 m2
- Inhoud ca. 552 m3
- Unieke gevel, inscriptie 1907, authentieke uitstraling met glas in lood
- Deels originele ornamenten uit 1907
- Verwarming en warmwater middels Cv-ketel
- Keuken: close in boiler
- Twee gas-geveerde zonneschermen, elektrische bediening, horecadoek
- Acht zonnepanelen
- De woning is geheel voorzien van dubbel glas, voorgevel HR ++;
- Energielabel E
- Vergroot balkon eerste etage
- Grote veranda begane grond
- Diverse inpandige kastruimtes
- Diverse meubels en raambekleding eventueel ter overname;
- Oplevering: in overleg.

Verkopers aan het woord:
‘Ruim zeventien jaar hebben wij genoten van dit degelijke huis. Een atelier en luisterruimte op zolder, een heerlijke slaapkamer en fijn balkon op de eerste en een prettige tuin waar we vanaf de veranda veel van hebben genoten. We hebben er op onze eigen manier een warme uitstraling aan willen geven met een oriëntaals tintje op de begane grond. Wie ons huis koopt en er interesse in heeft, kan de oosterse salon (sedari), bestaande uit drie banken, twee hoekkisten en een salontafel van fijn houtsnijwerk, erbij krijgen.’

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Herenhuis
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1907
Ligging tuin
Zuid-west
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
42
Alle kenmerken bekijken
Locatie Carnisselaan 55, Rotterdam