Bulgersteyn 7307, Rotterdam

€ 495.000 bieden vanaf € 495.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 495.000 Teresa / Rotterdam 19:15 op 21 mei
Totaal: 1 biedingen  


Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan, stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 21 MEI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Bulgersteyn 7307, Rotterdam
Wonen in appartement Bulgersteyn 7307 betekent wonen midden in hartje binnenstad van Rotterdam. Het appartementsgebouw de Schielandtoren bevindt zich aan de Coolsingel die momenteel getransformeerd wordt tot de Rotterdamse versie van ‘Fifth Avenue’. De woontoren is onderdeel van het multifunctionele woon-, winkel en parkeercomplex Beursplein. Aan de voet van het gebouw is het Beurstraverse te vinden, het winkelhart van het centrum van Rotterdam. Cruciale lijnen voor openbaarvervoer zoals metro, trams en bussen bevinden zich op loopafstand.

Living in apartment Bulgersteyn 7307 means settling right in the centre of Rotterdam. The apartment building Schielandtoren is located at Coolsingel, which is currently being transformed into Rotterdam's version of 'Fifth Avenue'. The tower block is part of the a multifunctional residential, retail and parking complex Beursplein. Beurstraverse, one of Rotterdam’s main shopping centres is located immediately at the foot of the building. Crucial public transport lines such as metro, trams and buses are within walking distance.

Indeling

Op verdieping 30 bevindt zich dit in het najaar 2009 geheel gerenoveerd appartement 7307 met entree direct in de open leefruimtes waarin woonkamer, keuken, bijkeuken, werk-/ eetkamer en inloopgarderobe met elkaar verbonden zijn. De ruime woonkamer met fenomenaal uitzicht op Rotterdam en omgeving, is geïntegreerd met een open woonkeuken. Deze witte moderne keukeninrichting is voorzien van ruime kasten waarin twee combimagnetrons, een koelkast en een vriezer zijn verwerkt. Daarnaast staat een keukeneiland met een vierpersoons eet- en zitgedeelte, een RVS spoelbak, een inductie kookplaat en een eilandafzuigkap. Aangrenzend aan de keuken biedt een compacte bijkeuken ruimte voor een vaatwasmachine, een wasmachine en een droger, waarop extra werkbladen zijn gemonteerd.

Aan de achterzijde van het appartement zijn twee slaapkamers afm. (ca. 2.70 x 3.14 m) en (ca. 2.91 x 3.14 m) te vinden, waarvan een beschikt over een loggia met aluminium schuifdeuren.

De vernieuwde badkamer heeft een ligbad en een inloopdouche met regendouchekop. Zowel de badkamer als het toilet zijn betegeld met matgrijze rettificato onverglaasd tegels. Het gehele appartement is bovendien uitgerust met zwarte design radiatoren en dimbare LED inbouwspots.

Daarnaast zijn alle meubelen (onder andere van het Italiaanse merk Zalf en Belgische Sur&Plus) en de meeste woonaccessoires zoals de Luxaflex verticale jaloezieën bij de koop inbegrepen.

Apartment 7307, completely renovated in autumn 2009, is located on the 30th floor with entrance directly in the open plan living areas in which the living room, kitchen, pantry, dining room and walk-in wardrobe are connected. The spacious living room with a phenomenal view of Rotterdam and the surrounding area is integrated with an open kitchen. This white modern kitchen is equipped with spacious cabinets in which two combination microwaves, a refrigerator and a freezer are incorporated. In addition, there is a kitchen island with a four-person dining and seating area, a stainless steel sink, an induction cooktop and a kitchen hood. Adjacent to the kitchen, a compact utility room offers space for a dishwasher, washing machine and dryer, on which additional worktops are mounted.
At the rear of the apartment there are two bedrooms, one of which has a loggia with aluminium sliding doors. The new bathroom has a bath and a walk-in shower with rainfall shower head. Both the bathroom and the toilet are tiled with matt gray unglazed tiles. The entire apartment is also equipped with black design radiators and incorporated dimmable LED spotlights.
In addition, all furniture (including the Italian brand Zalf and Belgian Sur & Plus) and most home accessories such as the Luxaflex vertical blinds are included in the sale.

Buiten

De gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree en de hallen van het appartementsgebouw de Schielandtoren zijn begin dit jaar volledig gerenoveerd.

The common areas such as the entrance and the halls of the apartment building Schielandtoren have been completely renovated at the beginning of this year.

Omgeving

Openbaar vervoer: twee minuten lopen naar metrostation en tramhaltes Beurs. Het metro station Beurs igt op de kruising van twee bundels metrolijnenrichting, zowel noord-zuid als oost west. Ook de tramlijnen bereiken de meeste wijken van Rotterdam. Het centrum van de stad zoals de Lijnbaan en de Koopgoot ligt aan de voet van het appartementsgebouw. Parkeerplaats is te huur in de Q-Park, gelegen naast aan het appartementsgebouw of andere beschikbare parkeergarages in de buurt. Grote supermarkten en de bekende Markthal liggen op loopafstand. Groen: Een intiem binnentuin van het Schielandhuis ligt aan de overzijde van het appartementsgebouw. Onderwijs: Met de metrolijn zijn basis- en middelbare scholen, Hogescholen en Universiteit gemakkelijk bereikbaar.

Public transport: two minutes walk to metro station and tram stops Beurs. Beurs metro station is located at the intersection of two bundles of metro lines, both north-south and east-west. The tram lines also reach most districts of Rotterdam. The city center such as the Lijnbaan and the Koopgoot is located at the foot of the apartment building. Parking space is for rent in the Q-Park, located next to the apartment building or other available parking garages are nearby. Large supermarkets and the famous Markthal are within walking distance. Green: An intimate courtyard garden of the Schielandhuis is located on the opposite side of the apartment building. Education: The metro line makes primary and secondary schools, colleges and universities easily accessible.

Bijzonderheden
- Maandelijkse VvE bijdrage: € 228,11;
- Appartement is volle eigendom;
- Bouwjaar 1996;
- Parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage op basis van huur. Deze parkeergarage staat in directe verbinding met het appartementencomplex;
- Er is een berging gelegen op 8e verdieping;
- Alle meubelen (onder andere van het Italiaanse merk Zalf en Belgische Sur&Plus) en de meeste woonaccessoires zoals de Luxaflex verticale jaloezieën bij de koop inbegrepen.
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Appartement
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1996
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Bulgersteyn 7307, Rotterdam