Buitenkerklaan 20, Schiedam

€ 385.000 bieden vanaf € 385.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 412.500 Karin-10 / ROTTERDAM 20:02 op 20 mei
€ 410.000 Yuri-3 / Schiedam 20:02 op 20 mei
€ 407.500 Karin-10 / ROTTERDAM 20:02 op 20 mei
€ 405.000 Yuri-3 / Schiedam 20:02 op 20 mei
Totaal: 12 biedingen  


Open huis

Kijk voor de virtuele tour van deze woning op de website van De Gratis Makelaar! 
Deze woning bezichtigen? Dat kan, stuur ons kantoor een bericht.  

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch?

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 20 MEI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Buitenkerklaan 20, Schiedam
Op zoek naar een bijzondere en landelijke woonlocatie in de randstad? Dan is dit pand in het groenrijke poldergebied in Schiedam-Noord een absolute aanrader.

De riante twee-onder-éénkap woning is goed onderhouden, hoewel enige modernisatie niet zou misstaan. Voor de klusser een ideale gelegenheid om alles naar eigen inzicht aan te pakken. Dit karakteristieke jaren 50 huis staat aan een doodlopende zijweg van de Polderweg. Weinig verkeer dus, ideaal voor kinderen.

En als de woning zelf u al niet over de streep trekt, dan is er nog de omliggende ruimte: een voortuin, een royale zijoprit en een gigantische achtertuin.

Indeling

Voor de afmetingen verwijzen wij u naar de plattegrond, en de inmeetgegevens. Onderstaand geeft een korte schets, maar deze woning moet u echt zelf beleven.

Entree tot de hal. Toegang tot WC, woonkamer, trap naar de kelder, en trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer heeft een authentieke houten vloer en schouw. Voor en achterramen zijn recent vernieuwd. Via de woonkamer bereikt u de keuken aan de achterzijde van de woning. De keuken heeft een deur naar het achterbalkon.

In de hal bevindt zich de trap naar boven. De overloop geeft toegang tot twee grote slaapkamers, een één-persoonskamer (met een zijbalkon) en een doucheruimte met WC en ligbad.

De overloop geeft ook toegang tot de tweede verdieping: dit is een ruime zolder met twee inbouwkasten. Verder is er een riante dakkapel, die momenteel als logeerruimte wordt gebruikt.

Terug naar beneden: in de hal is er toegang tot de kelder. Deze bestaat uit vier ruimtes: een hal, twee voorraadkamers en een ruimte om als (auto)garage te gebruiken.

Buiten
Vanaf het achterbalkon of via de keldergarage bereikt u de zeer fraaie achtertuin met vijver, twee terrassen, een grasveld, en enkele fruitbomen. De tuin grenst aan een sloot. Aan de voorzijde is eveneens een ruime tuin aanwezig.

Aan de zijkant is een oprit die parkeergelegenheid biedt voor tenminste 2 auto's.

Omgeving
De buurt is onderdeel van het landelijke Kethel. Het heeft nog veel van de dorpse karakteristieken behouden: boerderijen met kleinschalig veeteelt, pittoreske steegjes met voormalige arbeidershuisjes.

Het is een ideale plek voor paardenliefhebbers: er zijn diverse maneges in de directe omgeving, en altijd staan er grazende paarden in de omliggende weilanden.

Het Beatrixpark en recreatiegebied Midden Delftland zijn op loopafstand. Scholen en winkels (Spaland) zijn op ongeveer 5 minuten fietsafstand.
Met de auto is het centrum van Schiedam in 10 minuten te bereiken, en het centrum van Rotterdam in 20 minuten.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Centrale verwarming middels cv combiketel HR 2018;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein (voor meerdere auto's);
- Authentieke elementen uit de oorspronkelijke bouw (schouw, scheepskasten);
- Op dit pand is momenteel de uitkoopregeling-woning-onder-hoogspanningslijn van toepassing, volgens artikel 13 komt de toekomstige eigenaar niet meer in aanmerking voor deze regeling;
- De vraagprijs betreft een 'bieden vanaf prijs';
- Oplevering in overleg;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1956
Ligging tuin
Noord-west
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
300 (30 bij 10)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Buitenkerklaan 20, Schiedam