Boerhaavestraat 471, Vlaardingen

€ 85.000 bieden vanaf € 85.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 130.000 jeetendra / den hag 20:02 op 30 jul
€ 129.000 Joyce-12 / Wateringen 19:52 op 30 jul
€ 128.000 jeetendra / den hag 19:44 op 30 jul
€ 126.000 Joyce-12 / Wateringen 19:27 op 30 jul
Totaal: 25 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?
Op onze eigen website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 30 JULI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Boerhaavestraat 471, Vlaardingen
Leuk 2-kamer appartement op de 11de verdieping van een zeer verzorgd appartementencomplex met lift en privé parkeerterrein voor de bewoners.

Indeling

Begane grond: afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau.

11e verdieping: entree, hal met toegang tot de woonkamer, de badkamer en de keuken. De woonkamer ligt aan de achterzijde van het complex en kijkt uit over de Krabbeplas. Vanuit de woonkamer kan je doorlopen naar de slaapkamer. De in hoekopstelling geplaatste keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dubbele wasbak en een boiler (eigendom). De badkamer beschikt over een instapdouche, wastafel en toilet

Omgeving
Groene omgeving, kindvriendelijk en bevindt zich op loopafstand van diverse winkels en supermarkten. Met de auto zit je in enkele minuten op de wegen A20 en A4. Ook is de woning gelegen nabij openbaar vervoer zoals de bus en metro.

Bijzonderheden
- Berging in de onderbouw;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- 3 groepen meterkast + 1 aardlekschakelaar;
- Gemeenschappelijk afgesloten parkeerterrein;
- Woonoppervlakte 39 m2;
- Gemeenschappelijke fietsenberging;
- Actieve vve, maandelijkse bijdrage € 192,- inclusief voorschot stookkosten;
- Vrij uitzicht;
- Erfpachtcanon € 26,- per jaar;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Bovenwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1968
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Boerhaavestraat 471, Vlaardingen