Bleulandweg 478, Gouda

€ 175.000 bieden vanaf € 175.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 200.000 Lucia-1 / GOUDA 19:52 op 25 okt
€ 188.000 Richard-6 / gouda 03:52 op 20 okt
Totaal: 2 biedingen  


Open huis

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Bleulandweg 478, Gouda
Letterlijk wonen op niveau; het uitzicht vanaf de tiende verdieping gaat nooit vervelen. Dit goed onderhouden appartement in gebouw Bleuland III heeft drie slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en een zonnig balkon op het westen. Vorig jaar is er een nieuwe laminaatvloer gelegd en binnen is dit jaar alles fris geschilderd. Parkeren kan voor de deur, in de gezamenlijke entree is een dubbele lift die je comfortabel naar de tiende verdieping brengt. En het uitzicht? Je kijkt uit over Gouda richting de skyline van Rotterdam en je ziet de contouren van de Euromast en de van Brienenoordbrug. Kom je tijdens een van de kijkdagen het uitzicht bewonderen?
Wonen aan de Bleulandweg betekent dat je zeer strategisch woont; vlakbij het station, bushalte, het Groene Hart ziekenhuis, basis- en middelbaar onderwijs, bioscoop, twee supermarkten en het Groenhovenpark. Bijzonder is het verwarmde buitenzwembad op een paar minuten lopen dat alleen gebruikt mag worden door de bewoners van de vier omliggende appartementengebouwen. Het gebouw staat in het Atlantispark met veel groen en water; voor het gebouw is een groot parkeerterrein. Via de Spoorstraat is het maar vijf minuten fietsen naar het gezellige, historische centrum en via de Goudse Poort heb je een goede aansluiting op de A12 en de A20.

Indeling:
Appartementengebouw:
De gezamenlijke entree is in 2012 vernieuwd en heeft automatische schuifdeuren en de intercom. In de onderbouw heb je de beschikking over een privéberging en met één van de liften (of fanatiek met de trap) bereik je het appartement op de tiende verdieping.

Tiende verdieping:
Kom binnen in dit geheel opgeknapte, gezellige appartement. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, keuken, wasruimte, toiletruimte, de slaapkamers en de badkamer. Naast de meterkast is een praktische inbouwkast en de mooie laminaatvloer met hoge plint is in 2018 in een groot deel van het appartement gelegd.
De woonkamer is een gezellige leefruimte met grote ramen waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht. De ruimte is goed in te delen met een zit- en een eetgedeelte. Naast de woonkamer is één van de slaapkamers met toegang tot het balkon en de badkamer. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de galerijzijde; één met een inbouwkast en de andere met een aansluiting voor een wastafel.
Tien jaar geleden is de badkamer vernieuwd en deze verkeert nog altijd in een goede staat. Je kunt de badkamer bereiken vanuit de hal en de grootste slaapkamer; de ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafel met een grote spiegel en een bergmeubel. Het toilet zit in een aparte ruimte naast de badkamer en is eveneens te bereiken vanuit de hal.
Tenslotte de keuken; vernieuwd in 2009 en met een ruime hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven en een koelkast staan tot je beschikking om je favoriete maaltijden te bereiden.

Exterieur:
Via de grootste slaapkamer heb je toegang tot het overdekte balkon op het zonnige westen; een fijne plek om alleen, samen of met vrienden buiten te zitten.

Bijzonderheden:
- De servicekosten bedragen € 190, = per maand inclusief waterverbruik;
- Verwarming via blokverwarming met warmtemeters op de radiatoren (voorschot stookkosten € 60, = per maand);
- Boiler t.b.v. warm water is vernieuwd in 2018;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Het appartement is aan de binnenzijde geschilderd in 2018;
- Verwarmd buitenzwembad voor de bewoners van appartementengebouwen Dreef, Bleuland I, II en III.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Galerijflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1967
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Bleulandweg 478, Gouda