Bergweg 84a01, Rotterdam

€ 190.000 bieden vanaf € 190.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 223.000 Jan-51 / Bloemendaal 20:00 op 17 sep
€ 222.000 H-19 / Harderwijk 19:59 op 17 sep
€ 221.000 Jan-51 / Bloemendaal 19:58 op 17 sep
€ 220.000 Jet-2 / Rotterdam 19:57 op 17 sep
Totaal: 17 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?
Op onze eigen website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 17 SEPTEMBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Bergweg 84a01, Rotterdam
Dit appartement van circa 58m2 op de eerste verdieping heeft een ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde, een woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en een extra kamer die perfect is om thuis te werken. De buitenzijde toont karakter en de hoge plafonds zorgen samen met de grote ramen voor een fijn appartement met veel lichtinval.
Bloemen haal je bij de onderburen en aan de overzijde van de straat is een grote supermarkt. Verder vind je in de buurt diverse winkels voor een heerlijke maaltijd en als je geen zin hebt om te koken zijn er verschillende restaurants om een hapje te eten of om iets af te halen. Iets verder in de straat stopt de tram en je woont vlakbij station Rotterdam Noord, de A20 en het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de Koopgoot en de Markthal.

Indeling:
Appartement:
Je komt het appartement binnen in de ruime, lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde, een mooie lambrisering en een frisse blauwe kleur op de muren. De kamer is ingedeeld met een ruime zithoek, een grote eettafel en aan de kant van het balkon is een extra zithoek gemaakt. Het zitgedeelte heeft een op maat gemaakt tv-meubel welke qua stijl perfect past bij de lambrisering. Aan de voorzijde is nog een kamer met een groot raam aan de kant van de Bergweg, een perfecte plek om thuis te werken.
Aan de achterzijde zijn de keuken, toiletruimte, badkamer en de ruime slaapkamer. De keuken heeft een wandopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap als inbouwapparatuur.
De vernieuwde badkamer is ingedeeld met een inloopdouche en een wastafelmeubel. De wanden en de vloer zijn betegeld in een mooie, moderne kleurencombinatie. Naast de badkamer is de toiletruimte; zo hoeft bezoek niet in de badkamer te komen bij een toiletbezoek.
Als laatste de slaapkamer van maar liefst 13,5m2. Hier is genoeg plek voor een tweepersoonsbed en een grote garderobekast. Dankzij de grote ramen en het hoge plafond is dit een fijne, lichte kamer.

Exterieur:
Openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot het balkon aan de westkant waardoor je volop van middag- en avondzon kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via een huur cv-ketel (Remeha). Maandelijkse kosten € 26,47;
- Ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde;
- Balkon met middag- en avondzon;
- Eigen grond;
- 57,87m2 conform NEN-meting.
- Servicekosten € 00,00 per maand vanwege slapende VvE;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Projectnotaris: Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Appartement
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1912
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Bergweg 84a01, Rotterdam