Bergweg 57C, Rotterdam

€ 199.500 bieden vanaf € 199.500
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 246.000 Karèn-4 / Capelle aan den ijssel 14:35 op 25 apr
€ 245.000 Morgan / Rotterdam 14:35 op 25 apr
€ 244.000 Armèn-2 / capelle aan den ijssel 14:20 op 25 apr
€ 243.000 Morgan / Rotterdam 14:18 op 25 apr
Totaal: 39 biedingen  


Open huis

ONDER BOD

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.



Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Bergweg 57C, Rotterdam
Deze ruime (ca. 118 m²) en zeer lichte 4-kamer bovenwoning in een karakteristiek pand is gelegen op de 3e en 4e halve verdieping in het geliefde Liskwartier in Rotterdam-Noord. De mogelijkheid bestaat tot de realisatie van een eigen dakterras, maar in de tussentijd is het ook al heerlijk genieten van de zon op het reeds aanwezige balkon met middag- en avondzon! Je bereikt deze door openslaande deuren in de achterste slaapkamer.

Indeling
Begane grond: eigen entree met trapopgang naar de derde verdieping.

3e verdieping: langgerekte gang met toegang tot de woonkamer, zijkamer, achterkamer, keuken, toilet, ruime opbergkast en de trap naar de 4e verdieping. Woonkamer (ca. 7.18 x 3.65 m) voorzien van gaskachel, inbouwkasten (kunnen verwijderd worden) en de achterkamer (ca. 3.5 x 5 m) met openslaande deuren naar balkon zijn gescheiden door een gipswandje wat makkelijk ook weer te verwijderen is. Het kleine zijkamertje (ca. 2.21 x 2 m) is voorzien van een erker. De keuken (ca. 2 x 3m) is voorzien van een keramische kookplaat. Verder is er een klein toilet en een ruime opbergkast waarin de wasmachine staat.

4e halve verdieping: via de eigen trap kom je op de overloop. Op deze verdieping tref je een zeer ruime slaapkamer (ca. 25m2) aan waar twee kamers van gemaakt zouden kunnen worden. Tevens vindt u hier de badkamer (ca. 4 m2), twee inbouwkasten en een ruime opbergruimte met toegang tot het dak waar een dakterras gerealiseerd zou kunnen worden.

Buiten
Er is een balkon aanwezig.

Omgeving
Het geliefde Liskwartier kenmerkt zich door de vele lanen en singels, naast de populariteit onder de verschillende doelgroepen is het ook een gunstige locatie ten opzichte van openbaar vervoer (o.a. NS-treinstation op steenworp afstand) en tramhalte voor de deur. De mobiliteit is perfect; u zit vlakbij de A20, maar ook is het een gezellige plek met horecagelegenheden en unieke winkels. Met de Lidl en Dirk om de hoek kun je jezelf prima voorzien van de dagelijkse levensmiddelen. Ook recreatiegelegenheden zoals het Vroesenpark en het Kralingse bos is binnen 10 minuten te bereiken met de fiets. En om niet te vergeten is dit deel van Rotterdam door de gemeente benoemd tot een van de meest kindvriendelijke wijken.

Bijzonderheden
– Gelegen op eigen grond;
– In een erg opkomende populaire buurt;
– Gesitueerd op circa vijf minuten fietsafstand van het centrum;
– Bouwjaar circa 1934;
– Woonoppervlakte circa 118 m²;
– Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas op de openslaande deuren naar het balkon na;
– Nog niet voorzien van cv-verwarming via gaskachel;
– De woning is interessant voor mensen die willen gaan verbouwen, want dat is hier wel nodig. Echter gezien de locatie en huidige woningmarkt zou dit een prima investering zijn;
– Balkon op de 3e verdieping op het zuidwesten;
– Bijdrage Vereniging van Eigenaren circa €109,– per maand;
– Mogelijkheid tot realiseren dakterras;
– In directe omgeving van openbaar vervoervoorzieningen (bus, tram en treinstation);
– Winkels en horecagelegenheden in de directe omgeving.
– De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden bij de Nationale Notaris. De kosten voor de eigendomsoverdracht komen voor rekening van koper.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Bovenwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1934
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Bergweg 57C, Rotterdam