Ampèrestraat 28, Schiedam

€ 250.000 bieden vanaf € 250.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: 0 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?
Neem contact op met ons kantoor om een passende afspraak te maken.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 21 SEPTEMBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Ampèrestraat 28, Schiedam
Deze royale woning met tuin is ooit gebouwd als een beneden- en bovenwoning en is nu in gebruik als geheel woonhuis. De indeling met 5 slaapkamers maakt dit een uitermate fijn huis.

De woning bevindt zich op korte afstand van het historisch centrum, met tal van winkels, gezellige horeca en uitgaansmogelijkheden. Tevens zijn kinder(dag)opvang, goede scholen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs in de directe omgeving aanwezig. De wijk heeft een goede ontsluiting middels diverse uitvalswegen en openbaar vervoer waardoor omliggende steden als Rotterdam, Delft en Den Haag snel en goed bereikbaar zijn.

Beschrijving begane grond:
Entree, ruime hal met het toilet met fonteintje. Royale sfeervolle woonkamer. De woonkamer is voorzien van laminaat vloer (vernieuwd in 2018) en een schuifdeur naar de tuin. De keuken is uitgevoerd met een Amerikaanse koel-vriescombinatie, gaskookplaat met oven, combimagnetron, vaatwasser en eveneens toegang naar de tuin.

Beschrijving eerste etage:
Overloop. Slaapkamer voorzijde met balkon. Slaapkamer achterzijde met balkon. De badkamer is voorzien van douchecabine, ligbad en een wastafel.

Beschrijving tweede etage:
Drie slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde. Tevens is er op deze verdieping een wasruimte aanwezig. Tweede badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en een toilet.

Opmerkingen/aanvullingen:
-Oplevering in overleg;
-Bouwjaar 1928;
-Eigen grond;
-Cv ketel is huur;
-Volledig kunststof kozijnen;
-Kruipruimte aanwezig;
-De woning verkeert in een nette staat;
-Woonoppervlakte ca. 138 m2;
-Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
-Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1928
Ligging tuin
West
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
36.05 (7 bij 5.15)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Ampèrestraat 28, Schiedam