Ammonslaantje 25, Wassenaar

€ 400.000 bieden vanaf € 400.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: 0 biedingen  


Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan! Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 19 NOVEMBER 2019 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Ammonslaantje 25, Wassenaar
Uniek gelegen aan de noordkant van Wassenaar ligt dit circa 350 m2 grote perceel, de woning van circa 99 m2 bestaat uit 2 woonlagen en daarboven een ruime opbergzolder.

In de 35 meter diepe achtertuin staat een ruime garage die uitgebouwd is met een ruime carpoort voorzien van een eigen openhaard.
De achtertuin geeft veel privacy en mogelijkheid om echt even bij te komen.

Heerlijk tot rust komen in deze fraai gelegen woning en door de gunstige ligging nabij alle uitvalswegen toch binnen een half uur in Leiden, Den Haag, Zoetermeer of 15 minuten vanaf het strand. Een bezichtiging is de moeite waard!

Indeling

Begane grond
Entree, hal trapopgang en toegang tot woonkamer. De woonkamer van circa 30m2 is voorzien van een stijlvolle klassieke open haard.
Vanuit de woonkamer loopt u door naar de naastgelegen keuken en overige sanitaire voorzieningen.

Eerste verdieping,
Overloop met toegang tot drie slaapkamers.
De aan de voorkant gelegen hoofdslaapkamer geeft een prachtig weids uitzicht.

Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
440 (55 bij 8)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Ammonslaantje 25, Wassenaar