Verlengde Tuinstraat 30, Oss

€ 275.000 bieden vanaf € 272.500
Naar woningdossier
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan, stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 26 AUGUSTUS 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Verlengde Tuinstraat 30, Oss
Deze bijna 7 meter brede, aan de achterzijde uitgebouwde 2/1kapwoning heeft een unieke sfeer en een groot bijgebouw welke is ingericht als thuiscafé. De achtertuin heeft een achterom en een gunstige zonligging, daarnaast hoef je over tuinonderhoud geen zorgen te maken. Boven zijn drie slaapkamers, de doucheruimte en een flinke bergzolder. De woning toont karakter aan de buitenzijde, is verrassend ruim en kan wellicht jouw nieuwe ‘thuis’ worden…
De woning staat om de hoek van het Dorus Hoeksplantsoen en op 5 minuten lopen van het centrum van Oss. Oss heeft vele voorzieningen voor jong en oud: basis- en middelbaar onderwijs, diverse sportverenigingen, vele restaurants en een leuk winkelgebied. Binnen 5 minuten fietsen bereik je het treinstation van Oss van waaruit onder andere ’s-Hertogenbosch en Nijmegen te bereiken zijn.

Indeling:

Begane grond:
Via het pad in de voortuin loop je naar de karakteristieke voordeur van deze verrassende hoekwoning. Vanuit de hal zijn de woonkamer, meterkast en de toiletruimte te bereiken. Op de vloer liggen groene plavuizen en in de hal is de trap naar de eerste verdieping.
De woonkamer heeft een geheel eigen sfeer dankzij het gebogen raam met glas-in-lood en de mooie binnendeuren. De wanden zijn deels behangen, deels geschilderd en deels uitgevoerd in schoonmetselwerk. De grindvloer is vanuit de woonkamer doorgelegd in de keuken en onder de trap is een praktische bergkast.
Aan de achterzijde is de woonkeuken met openslaande deuren naar de achtertuin. Links in de keuken is een grote kastenwand met grenen deuren waarachter een grote hoeveelheid bergruimte verscholen gaat. De woonkeuken is verder ingedeeld met een ruime eethoek en een hoekopstelling met een landelijke sfeer. De gootsteen met karakteristieke tegels, het granieten werkblad en de paneeldeuren zijn de sfeermakers en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een Boretti gasfornuis met dubbele oven, een afzuigkap, koelkast en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de doucheruimte. De slaapkamer aan de voorzijde is bijna 6 meter breed en heeft twee vaste garderobekasten. Aan de achterzijde zijn twee prima (kinder)kamers, elk met een vaste garderobekast. Op alle slaapkamers ligt een lichte laminaatvloer. De doucheruimte is ingedeeld met een douche en een wastafel. De wanden en vloer zijn geheel betegeld in een lichte kleur.

Bergzolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken met een vloeroppervlakte van ruim 30m2.

Bijgebouw:
Het bijgebouw in de achtertuin trekt jouw volledige aandacht. Bloed, zweet en tranen zijn gebruikt om hier een feestruimte te realiseren waar vele feestjes zijn gevierd. De ruimte heeft een zitgedeelte met open haard, een toilet en een bargedeelte.

Exterieur:
Deze hoekwoning heeft een geheel bestrate voortuin met een smeedijzeren hekwerk als erfafscheiding. De achtertuin is geheel bestraat en omheind met een stenen tuinmuur. Via het pad rechts naast de woning is via een brede poort de achtertuin te bereiken. De achtertuin heeft een gunstige ligging op het westen waardoor je volop van de middag- en avondzon kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden woning met een grote uitbouw aan de achterzijde;
- Kunststof kozijnen op de eerste verdieping, voorzien van isolatieglas;
- Houten kozijnen op de begane grond, voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (2018) met vloerverwarming in de keuken;
- Alarminstallatie aanwezig;
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping;
- Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin;
- Groot bijgebouw met toilet, bar, dubbele schuifpui met isolatieglas en een open haard;
- Astbestclausule van toepassing;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1947
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Verlengde Tuinstraat 30, Oss