Kees Pijlstraat 106, Rotterdam

€ 675.000 bieden vanaf € 675.000
Naar woningdossier
Individueel bod
Biedgeschiedenis bekijken

Wil jij deze woning kopen? Breng hier jouw bod uit. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op.Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan! Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er op de website van de makelaar meer informatie te vinden over de werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

De uiteindelijke koper betaalt een eenmalige makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Kees Pijlstraat 106, Rotterdam
Zoekt u naar een super de luxe penthouse aan de Maas? Dit is werkelijk fantastisch. Een glazen penthouse op de 13e verdieping. In het Van Gogh gebouw.

Het glazen penthouse van maar liefst ca. 163 m2 telt maar liefst 5 kamers met vanuit elke kamer toegang tot het lange terras. Twee prachtige badkamers en drie toiletten. Het hele appartement is geheel voorzien van het duurste parket. En een klein gedeelte in de kamer met dure witte vloerbedekking. Het heeft een prachtige open haard. Hout gestookt. Het terras is ruim ca. 37 meter lang over de gehele lengte van het penthouse. Voorzien van airco en rondom screenen aan de buitenzijde. De open keuken is voorzien van alle gemakken en inbouwapparatuur. Er is een berging op de 1ste verdieping inbegrepen bij de prijs.

De wijk de Veranda is centraal gelegen met goede voorzieningen inclusief een bioscoop en diverse restaurants. U bent binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam. De Tram stopt hier 4 minuten lopen vandaan. Op het Eiland Brienenoord kun u heerlijk wandelen.

Indeling: 13 de verdieping entree, hal en toilet.
Woonkamer met aansluitend de eetkamer inclusief luxe open keuken. Vanuit beiden toegang tot het terras.
Slaapkamer I: heeft toegang tot de prachtige badkamer voorzien van bubbel bad, toilet en luxe douche en terras.
Slaapkamer II: heeft toegang tot het terras
Slaapkamer III: met eveneens toegang tot het terras.
De tweede badkamer is gelegen naast slaapkamers II en III.
Daarnaast nog twee aparte toiletten in de lange tweede hal!!
Berging beneden in het gebouw ca. 6 m2.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1999;
Woonoppervlakte: 163 m2;
Erfpacht afgekocht tot dec. 2047;
Stadsverwarming;
Energielabel B;
VVE Bijdrage 297 euro p/m inclusief de gebruikelijke verzekeringen;
Parkeerplaats aanwezig deze dient los aangekocht te worden. Vraagprijs € 19.000,-;
Oplevering in overleg;
Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Penthouse
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1999
Ligging tuin
Zuid
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
70.3 (1.9 bij 37)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Kees Pijlstraat 106, Rotterdam