Jonker Fransstraat 84C, Rotterdam

€ 295.000 bieden vanaf € 292.500
Naar woningdossier
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

BELEGGERS OPGELET! APPARTEMENT IN CENTRUM ROTTERDAM BESCHIKBAAR.

De woning kan niet worden bezichtigd!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 5 AUGUSTUS 2020 20.00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Jonker Fransstraat 84C, Rotterdam
Dichtbij de kruising met de Admiraal de Ruyterweg gelegen vierkamerappartement (72m2) op de tweede verdieping. Het appartement heeft een balkon aan de rustige achterzijde (oost), een berging in de onderbouw en een zolderberging. Vanuit de woonkamer, keuken en een van de slaapkamers kijk je uit over het van Alkemadehof.

Rubroek is een levendige wijk dichtbij het centrum en wordt omringd door water, waaronder De Rotte. Supermarkten, horeca, openbaar vervoer en avondwinkels zijn in de wijk ruimschoots aanwezig. Met de tram of metro kun je veel Rotterdam verkennen of gebruiken om van en naar je werk/studie te gaan. Hotspots zoals de Meent, Markthal en de Oude Haven zijn vlakbij en met 10 minuten fietsen sta je bij het Kralingse Bos.

Appartementengebouw
Op de begane grond is de verzorgde, afgesloten entree met de intercom en brievenbussen. In de kelder heb je de beschikking over een berging en op zolder is nog een berging die bij dit appartement hoort. Met de trap bereik je het appartement, gelegen op de tweede verdieping.

Appartement
Vanuit de U-vormige hal zijn alle vertrekken van het appartement te bereiken. Aan de achterzijde is de woonkamer met meerdere vaste kasten en een deur naar het balkon. Naast de woonkamer is de dichte keuken, eveneens met een deur naar het balkon.
Het appartement heeft drie slaapkamers, waarvan twee aan de voorzijde. De compacte badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel. Het toilet zit in een aparte ruimte, te bereiken vanuit de hal. De laatste ruimte is de bergkast, waar de boiler hangt die zorgt voor warm water in het appartement.

Exterieur
Vanuit de woonkamer en de keuken is het balkon te bereiken, gelegen op het oosten.

Bijzonderheden:
- Servicekosten € 114,48 per maand;
- Huuropbrengst per jaar € 16.979,82 excl;
- Vanaf september 2020 beschikbaar voor zelfbewoning;
- Het appartement heeft een berging in de onderbouw en een zolderberging;
- Gelegen op eigen grond;
- Er zijn geen binnen foto’s beschikbaar;
- Woning wordt verkocht in verhuurde staat;
- In het Online Woningdossier op onze website treft u alle beschikbare informatie aan incl. huurovereenkomsten.

BELEGGERS OPGELET:
Naast deze woning aan de Jonker Fransstraat 84C bieden wij nog 2 objecten aan die mogelijk uw interesse kunnen hebben;
- Brussestraat 21A, vraagprijs € 198.000,- k.k.
- Herman Robbersstraat 112E, vraagprijs € 239.000,- k.k.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1953
Ligging tuin
Oost
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
3.6 (1.2 bij 3)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Jonker Fransstraat 84C, Rotterdam