Jacob Catsstraat 117, Dordrecht

€ 155.000 bieden vanaf € 155.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 161.000 Leijun / Den Bosch 20:01 op 19 jan
€ 160.000 Diogo / Schiedam 19:57 op 19 jan
€ 159.000 Leijun / Den Bosch 19:52 op 19 jan
€ 158.000 Diogo / Schiedam 10:53 op 19 jan
Totaal: 5 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Op onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 19 JANUARI 2021 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Jacob Catsstraat 117, Dordrecht
Vlakbij het Weizigtpark en de winkels aan de Brouwersdijk staat deze in 2012 geheel vernieuwde bovenwoning met twee slaapkamers, een dakterras, keurige keuken en een mooie badkamer met aparte toiletruimte. Je hoeft niet te verbouwen; overal ligt laminaat op de vloer, de wanden zijn gestuct en de ramen zijn voorzien van isolatieglas. Woon jij binnenkort in deze leuke bovenwoning op loopafstand van het historische centrum en het treinstation?
Hier woon je supercentraal; op 5 minuten fietsen van de historische binnenstad en het treinstation en met 5 minuten lopen ben je in het Weizigtpark met de Stadsboerderij en een superleuke speeltuin. Aan de Krispijnseweg zijn enkele winkels waaronder een bakkerij, banketbakkerij en enkele (afhaal)restaurants. Meer winkels, (afhaal)restaurants en supermarkten vind je aan de Brouwersdijk waar je ook op bus 3 stapt richting Centrum/CS, Oudelandsehoek en Crabbehof. In de buurt zijn diverse scholen en met de auto ben je snel op de N3 en A16.

Indeling:
Op de begane grond zie je twee deuren. De grijze rechterdeur geeft toegang tot de hal van deze bovenwoning, voorzien van een laminaatvloer en de meterkast. Met de trap gaan we naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
De bovenwoning is verdeeld in een overloop, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. In nagenoeg de hele bovenwoning ligt een nette laminaatvloer en zorgen de grote ramen voor veel lichtinval.
Aan de voorzijde is de woonkamer met open keuken, gelegen aan de zuidkant. Hier kijk je naar de gezellige straat en de mooie rij van karakteristieke woningen aan de overzijde. De plafonds zijn voorzien van gipsplaten, de wanden zijn gestuct en de kleuren van vloer en schilderwerk passen goed bij elkaar. De open keuken heeft een nette wandopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer.
Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers. De grote slaapkamer biedt ruimte aan een tweepersoonsbed, dressoir en een garderobekast. Vanuit de tweede slaap-/werkkamer is het dakterras te bereiken.
Tussen de keuken en de grote slaapkamer is de badkamer, te bereiken vanaf de overloop. De wanden en vloer zijn geheel betegeld en de badkamer heeft een slimme indeling. Je ziet de douche en de wastafel met spiegel en planchet; achter de muur is een nis met de cv-ketel en de aansluiting van de wasmachine. Het toilet zit in een aparte ruimte, hierdoor hoeft visite niet in jouw badkamer te komen.

Exterieur:
Deze bovenwoning heeft een leuk dakterras van circa 5.30 meter breed. De houten schuttingen zijn in een frisse kleur geschilderd en er zijn houten vlonderplanken gelegd. Hier zit je beschut, heb je privacy en kun je genieten van een hapje en een drankje.

Bijzonderheden:
- De platte dakbedekking is in 2012 vernieuwd;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Remeha);
- Het buitenschilderwerk is in 2012 gedaan;
- Eigen entree en een dakterras.
- In de koopovereenkomst worden de volgende clausules toegevoegd: Asbestclausule, loodclausule en de ouderdoms-/materiaalclausule;
- Oplevering in overleg;
- Slapende VvE, wordt geactiveerd uiterlijk voor de overdracht;
- VvE bijdrage n.t.b.;
- Overdracht vindt plaats bij de Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Bovenwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1910
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Jacob Catsstraat 117, Dordrecht