Hobbemastraat 3, Zwijndrecht

€ 339.000 bieden vanaf € 339.000
Naar woningdossier
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? BIJ INTERESSE NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Hobbemastraat 3, Zwijndrecht
Wil je wonen in het hartje van Zwijndrecht, centraal gelegen bij het station, de winkels en de vele andere voorzieningen in een handbereik? Mis dan deze allernieuwste woning niet.

Deze zeer goed afgewerkte eengezinswoning met ruime parkeergelegenheid voor de deur, gelegen in een woonwijk en in het centrum van Zwijndrecht, bouwjaar 2018 heeft een woonoppervlakte van rond 114 m2. De woning is gelegen op een loopafstand van het centraal station (1 minuut), speeltuin om de hoek en nabij winkelcentrum 'Passage' (1 minuut) en diverse scholen in de buurt.

Indeling
Deze woning heeft veel licht inval, nieuw laminaat en vloerverwarming op de begane grond. De muren zijn 2 keer gestuukt om barsten zo veel mogelijk te voorkomen. De bovenste laag is spachtelputz. Daarnaast heeft het een luxe open L-keuken met volgende inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en afzuigsysteem. Deze moderne keuken is afgewerkt met een zwarte graniet werkblad.

De woning is voorzien van de allernieuwste ventilatiesysteem die de lucht van de gehele woning ventileert.

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, een geheel betegelde badkamer met een douchecabine en wastafel. Ook deze verdieping is geheel afgewerkt met fijne spachtelputz.

De zolderverdieping heeft een kleine gesloten ruimte voor uw wasmachine, waar zich ook de cv-ketel en bediening van zonnepanelen bevindt. Verder wordt de zolder gebruikt als visitekamer.

De twee bovenverdiepingen zijn voorzien van radiatoren.

De zonnepanelen dragen goed bij aan de teruglevering van onze energievoorziening (stroom).

Buiten
De achtertuin is net klaar voor gebruik door de nieuwe eigenaar. De vormgeving van deze is in overleg met een professioneel bedrijf gegaan. Er is een plantenbak aanwezig (voor uw planten of moestuintje), verder is er natuurgras aangelegd en is een deel betegeld met kwaliteit tegels.

Via de achtertuin komt u in het binnenterrein van de 37 woningen. Dit binnenterrein is eigendom van de 37 eigenaren en zo is er een eigenarenvereniging opgericht. Dit terrein kunt u ook betreden met uw auto, zodat u gemakkelijk spullen naar uw tuin of schuur kunt brengen.

Omgeving
De omgeving is vrij gelegen met groen aan de voorkant en ov en centraal station aan de achterzijde. Er zijn scholen in de buurt, net zoals vele andere voorzieningen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2018;
- Woonoppervlakte circa 114 m2;
- CV-ketel en ventilatiesysteem is van 2018;
- Begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- Kunststofkozijnen (Energielabel A);
- De woning is voorzien van zonnepanelen en is zeer energiezuinig;
- Het gezamenlijk binnenterrein heeft een vereniging van eigenaren;
- Alle muren zijn gestuukt;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 17 NOVEMBER 2020 20.00 UUR.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
2018
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Hobbemastraat 3, Zwijndrecht