Herman Robbersstraat 112E, Rotterdam

€ 239.000 bieden vanaf € 239.000
Naar woningdossier
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

BELEGGERS OPGELET! APPARTEMENT IN CENTRUM ROTTERDAM BESCHIKBAAR.

De woning kan niet worden bezichtigd!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 5 AUGUSTUS 2020 20.00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Herman Robbersstraat 112E, Rotterdam
In dit prachtige jaren ’40 appartementengebouw kun jij de nieuwe eigenaar worden van een driekamerappartement (circa 59m2) met een balkon op het zuiden en een bergzolder. Het gebouw heeft een liftinstallatie waardoor dit een prima plek is voor jong en oud. Vanuit de woonkamer en het balkon kijk je uit over de Goudsesingel en de Mariniersweg in de richting van de Markthal. Wonen dicht bij het centrum van Rotterdam met vele voorzieningen in de buurt… het kan aan de Herman Robbersstraat 112E.

Rondom de Meent, Pannekoekstraat en de Markthal zijn vele hippe eet- en uitgaansgelegenheden en het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van metro- en treinstation Blaak evenals het Centraal Station. Op de begane grond van het gebouw zijn onder andere Cigo en Sushi Point gevestigd en verderop in de straat is een supermarkt. De Goudsesingel kent echter vele leuke winkels en horeca om te ontdekken.

Appartementengebouw:
Het appartementengebouw heeft een verzorgde entree met aansluitend het trappenhuis en de lift naar de bovengelegen verdiepingen. Het appartement heeft een privéberging in de onderbouw; verder zijn er twee gemeenschappelijke bergingen.

Appartement:
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Via de voordeur kom je in de hal van waaruit de diverse ruimtes te bereiken zijn. Het appartement heeft een zonnige woonkamer aan de zuidkant, een dichte keuken, twee (slaap)kamers en een badkamer met toilet, douche en wastafel. Daarnaast heeft dit appartement een ruime zolderberging.

Exterieur:
Aan de zuidkant van het appartement is het balkon, waar je uitkijkt over de Goudsesingel en de Mariniersweg met de vele hoge bomen.

Bijzonderheden:
- Servicekosten € 99,50 per maand;
- Voorschot stookkosten € 64,67 per maand;
- Huuropbrengst per jaar € 15.844,86 excl.;
- Vanaf eind augustus 2020 beschikbaar voor zelfbewoning;
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een boiler;
- Kunststof kozijnen en merendeels isolatieglas;
- Gelegen op eigen grond;
- Er zijn geen binnen foto’s beschikbaar;
- In het Online Woningdossier op onze website treft u alle beschikbare informatie aan incl. huurovereenkomsten.

BELEGGERS OPGELET:
Naast deze woning aan de Herman Robbersstraat 112E bieden wij nog 2 objecten aan die mogelijk uw interesse kunnen hebben;
- Brussestraat 21A, vraagprijs € 198.000,- k.k.
- Jonker Fransstraat 84C, vraagprijs € 295.000,- k.k.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Galerijflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1941
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Herman Robbersstraat 112E, Rotterdam