Burgemeester Klinkhamerweg 23, Zevenhuizen

€ 595.000 bieden vanaf € 575.000
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan! Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

EEN BOD UITBRENGEN KAN TOT 7 FEBRUARI 2019 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

De veiling vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

De veiling wordt bij een uitgebracht bod in het laatste kwartier iedere keer tot een kwartier verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een veilingfee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De veilingfee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-

• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-

• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en € 500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1.000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €5.000,-

 

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

DGM B.V.
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Informatie opvragen
Omschrijving en kenmerken Burgemeester Klinkhamerweg 23, Zevenhuizen
Goed onderhouden villa gelegen aan het Ringvaartpark nabij het centrum van Zevenhuizen. Deze woning is bijzonder ruim van opzet met een gebruiksoppervlakte wonen van 211m2 , een aangebouwde garage van 39m2 , een buitenruimte van 5m2 en een bruto inhoud van 836m3. Dit alles staat op 482m2 eigen grond.

Indeling binnen
Begane grond: Royale hal met meterkast (13 groepen met aardlekschakelaars) en spiltrap naar de eerste verdieping, Toiletruimte met fonteintje, Werkkamer aan voorzijde. Gesloten keuken aan voorzijde met L-vormige opstelling met diverse inbouwapparatuur en close-in boiler. De woonkamer ligt aan de achterzijde met uitzicht op de tuin en het Ringvaartpark.
Eerste verdieping: Centrale hal aan de voorzijde met vaste kast. Badkamer met douchecabine ligbad wastafel en toilet, 1 slaapkamer aan voorzijde en 2 royale slaapkamers aan de achterzijde.
Tweede verdieping: Open zolder waar de wasmachine en de droger geplaatst zijn, hier bevindt zich ook de cv-combi en de mechanische ventilatie.

De achtertuin ligt op het Zuidwesten en heeft verschillende zonneterrassen. Hier is ook nog een tuinhuis en een doorgang naar het Ringvaartpark.

Omgeving
Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, kerken is dichtbij gelegen. De basisscholen liggen op loopafstand evenals de sportfacilteiten (sportvelden en sporthal) én de bushalte.
Recreatiegebied De Rottemeren, de Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Bijzonderheden
- Woning is gelegen op eigen grond;
- Woning is bijzonder goed geisoleerd en is zonder veel moeite energie-neutraal te maken;
- Oplevering in overleg.

‘De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.’
Bouw
Soort woonhuis
Villa
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1987
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Burgemeester Klinkhamerweg 23, Zevenhuizen