Buitenom 143, Zoetermeer

€ 365.000 bieden vanaf € 365.000
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Open huis

DEZE WONING BEZICHTIGEN? BIJ INTERESSE NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR.Een bod uitbrengen op deze woning?

De veiling vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

De veiling wordt bij een uitgebracht bod in het laatste kwartier iedere keer tot een kwartier verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een veilingfee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De veilingfee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-

• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-

• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en € 500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1.000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €5.000,-

 

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

DGM B.V.
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Informatie opvragen
Omschrijving en kenmerken Buitenom 143, Zoetermeer
Modern en royaal 4-kamer hoek-appartement op de 18e verdieping van "het Spazio" met fantastisch uitzicht richting de groene omgeving van Zoetermeer en de skyline van Den Haag, Delft en Leiden.

Het betreft hier een hoekappartement met ramen aan West- Noord- en Oostgevel.

Dit fraaie weidse uitzicht en zicht op de zonsondergang in woonkamer en zonsopkomst in alle slaapkamers en de centrale ligging maken dit een geliefde woning.

De woning ligt aan de rand van alle denkbare voorzieningen. Wonen in het midden van het centrum van Zoetermeer en de RandstadRail en bushalte ‘Centrum West’ liggen op slechts 2 minuten lopen. Sporten in de ‘ufo’ (via ondergrondse parkeerplaats), shoppen in het veelzijdige Stadshart en boodschappen te doen bij AH XL. Ook de snelweg A12 bereikt u in slechts 6 minuten rijden.

Indeling
Het appartement is voorzien van een royale woonkamer, luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, 3 ruime slaapkamers waarvan slaapkamer één circa 20 m2 is, slaapkamer twee van circa 18 m2 en slaapkamer 3 is circa 13 m2, een loggia op het westen om naar hartenlust in te richten . De opstelplaats voor de C.V. ketel (Agpo HR 2015), warmte-terug-win unit en wasmachine zijn te vinden in de inpandige berging. Tussen de slaapkamers ligt de luxe badkamer, welke voorzien is van een wastafelmeubel, designradiator en ruime inloopdouche met glazen wand.

De drie ruime slaapkamers liggen allemaal aan de oostkant van de woning. De hoofdslaapkamer is op de hoek gelegen en heeft aan 2 kanten lichtinval door de ramen. Alle vertrekken zijn voorzien van een glazen pui, waarbij het glas van plafond tot de vloer een vrij uitzicht biedt in woonkamer richting het westen (Skyline Den Haag/Scheveningen) en noorden, waarbij er prachtige zonsondergangen te zien zijn vanuit de woonkamer en prachtige zonsopkomsten in de slaapkamers! De gehele woning is voorzien van een fraaie laminaat vloer.

De entree van het gebouw met bellenplateau en brievenbus en de royale hal met de lift en trapopgang naar de verdiepingen en toegang tot de bergingen. Ook vanuit de parkeergarage kunt u binnendoor deze entree bereiken. In de onderbouw is nog een eigen (fietsen) berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Omgeving
Het appartement maakt onderdeel uit van een modern appartementencomplex "het Spazio", aan de voet van het Stadshart met al haar voorzieningen.
Op een paar minuten loopafstand is gratis parkeergelegenheid. U kunt ook een parkeerplaats huren in de ondergelegen parkeergarage.

Bijzonderheden
- Gunstige ligging, centraal gelegen nabij Centrum West;
- Fantastisch vrije uitzicht met ramen aan West- Noord- en Oostgevel;
- Centrale representatieve hal met brievenbussen, bellentableau aan de buitenzijde;
- Intercom met videofoon;
- 2 liften en 2 trappenhuizen;
- Huismeester aanwezig;
- Geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Actieve VVE, bijdrage € 169,00 p.m.;
- Eigen fietsenberging;
- Gas gestookt combiketel uit 2015, eigendom;
- Warmte-terugwin-installatie;
- Vanuit de ondergelegen parkeergarage toegang tot het appartementencomplex (bellentableau);
- Aanvaarding in overleg.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 20 JANUARI 2019 20.00 UUR.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
2006
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Buitenom 143, Zoetermeer