Birdielaan 27, Lelystad

€ 695.000 bieden vanaf € 695.000
Naar woningdossier
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan! Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 7 OKTOBER 2019 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Birdielaan 27, Lelystad
Het wonen op deze mooie locatie op het Golfresort in Lelystad, geeft in deze uitgebouwde woning met atelier en bijruimtes, een vakantiegevoel.
Je ervaart ruimte om en in het huis, dat door de grote raampartijen nog versterkt wordt.
Het afgegraven gedeelte van de tuin, dat letterlijk en figuurlijk voor verdieping zorgt, mede door de geplaatste damwand, draagt er aan bij dat de tuin effectief 5m langer / dieper is geworden.

Op de fiets ben je in 20 minuten in de twee winkel centra’s van Lelystad of in Batavia-Stad met zijn ruime sortering aan outlet winkels. De ruime keus aan basisscholen en voortgezet onderwijs, bereikbaar via gescheiden fietspaden, zorgen ervoor dat ook gezinnen met kinderen zich hier thuis voelen.
Door de centrale ligging in het midden van de polder ben je met de auto via de verbreedde A6 en A1 met 45 minuten in Amsterdam, terwijl je in ruim een uur in Utrecht, Haarlem, Zwolle of Leeuwarden bent. Met 75 minuten loop je op het strand in Wijk aan Zee of Zandvoort.

Indeling

Begane grond:
Via de voordeur van deze woon-werk woning kom je in de ruime hoge hal met vide.
Hier vinden we de meterkast, het toilet, en een kast waar de boiler met warmtewisselaar staat.

Rechtsaf naar het woongedeelte en linksaf naar het atelier.
De woonkamer met zijn ronde erker op het zuiden en westen baadt in een zee van licht, dat d.m.v. elektrisch bedienbare screens (12), groepsgewijs gedoseerd kan worden.

Van de kamer naar de keuken kom je langs de bibliotheek met zijn verhoogde plafond (3,40) en hoge ramen van plafond tot bijna aan de vloer.
De kamer, hal en bibliotheek zijn voorzien van luxe laminaat met dempende ondervloer.
In de keuken is het ook met meerdere mensen gezellig samen koken zonder dat je elkaar in de weg loopt. De brede lades, moderne apparatuur en het schiereiland dragen daar aan bij.

Koken op inductie. Geen keukenkastjes boven het aanrecht, maar een los kastenblok er tegenover; voorzien van gescheiden koelkast en diepvriezer, hete luchtoven en combi magnetron, en extra bergruime.

Linksaf komen we in het atelier (50m2) met zijn hoge ramen op het westen.
De 6m lange lichtbalk met indirecte daglicht-verlichting van 20.000 Hz. zorgt voor rustig en natuurlijk licht, zonder brommen en/of trillingen, waardoor je goed zicht hebt op datgene waarmee je bezig bent. Extra halogeen spotjes voor accent verlichting.
De ruimte in combinatie met het hoge plafond (3,40m) en goede verlichting, zorgen er voor dat het hier aangenaam werken is.
De drie ronde ramen, voorzien van een 3e ruit van matglas, geven het atelier een extra dimensie.
Door de volgende deur naar de natte ruimte met flexibele kraan (warm en koud water), waar de machines staan, gevolgd door de 3e ruimte die als berging in gebruik is.
Tevens staan hier de centrale stofzuiger en de kachel voor de hete lucht verwarming, die voorzien is van filter dat (fijn)stof en pollen tegenhoudt.

Eerste verdieping:
Open massief houten trap naar boven. Hier zijn twee kleinere slaapkamers en een grote slaapkamer, voorzien van lichte vloerbedekking met ondertapijt.
De badkamer is basic en heeft een glazen douche ruimte, toilet en een ingebouwde wastafel waaronder de wasmachine met waterslot en droogtrommel staan.

De screens op deze verdieping zijn in drie groepen verdeeld (voor, zij en achter).

Tweede verdieping:
Via de lichte overloop komt je in een zeer ruime slaapkamer met aparte kleedkamer, ook weer voorzien van lichte vloerbedekking. Door de buitendeur naar het overdekte balkon over de hele breedte van het huis, waar je van de zonsondergang kan genieten, die voorheen in het IJsselmeer wegzonk, maar nu achter de bomen van de golfbaan verdwijnt.

Exterieur:
In de woonkamer kom je door de schuifpui op het zuiden, uit op het ruim bemeten terras. Met (ook weer elektrisch bedienbare) zonneluifel over de hele breedte, die 3m uitschuift. De drie moerbeibomen zorgen voor verdere schaduw. Via de stenen trap naar het verdiepte gedeelte van de tuin met schuur en twee terrassen.

Door de 6 bomen in het gras, die in het verlengde van de terras geplant zijn, is het ook hier zelfs met 30 – 35 graden heerlijk toeven.
De lange zichtlijnen en beschutte begroeiing geven de tuin veel privacy en een parkachtige uitstraling.
Via de keukendeur kom je uit op het nog hoge gedeelte van de tuin met plantenperk, en ga je d.m.v. een hellend pad naar het lagere deel.

Bijzonderheden:
• Eigen grond, bijna 900m2, met entree en parkeerruimte voor 6 auto’s;
• Bouwjaar: 2000, woonoppervlakte circa 270 m2;
• Buitenverlichting voor, opzij en achter;
• Alle ramen voorzien van thermopane HR++;
• Elektriciteit ’potjes’ op de vloer in de woonkamer, om geen leidingen in de buitenmuur te hebben, ten voordele van de isolatie;
• Zeer ruime en lichte woonkamer – keuken;
• 4 slaapkamers en badkamer;
• Gescheiden werkruimte met professionele verlichting (incl. bijruimtes circa 70m2);
• Hele pand voorzien van alarm installatie, aangesloten op de meldkamer;
• Alle kamers voorzien van bedraadde aansluiting antenne (>internet) en telefoon;
• Luxe zonwering met afstandbediening;
• Zeer ruime beschutte tuin met niveau verschil, sproei-installatie en bedrading voor verlichting;
• Damwand met drainage en ankers in de tuin;
• 3 terrassen;
• Schilderwerk, 2013, wordt ieder najaar in de was gezet, tegen vuil, tot behoud van de verf. Eventuele problemen worden opgemerkt en daarna door de
schilder bijgewerkt;
• Snelle verbinding met auto en/of trein;
• Wonen in Lelystad met buitengevoel (en met de meeste zonne-uren van de polder);
• Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Villa
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
2000
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
187.5 (15 bij 12.5)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Birdielaan 27, Lelystad