Adriaan Walravenstraat 5, Zaamslag

€ 145.000 bieden vanaf € 145.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 152.500 Maarten-35 / Zaamslag 19:45 op 20 jan
€ 148.000 Leslie / Axel 19:44 op 20 jan
€ 147.000 Maarten-35 / Zaamslag 19:43 op 20 jan
€ 146.000 Leslie / Axel 19:41 op 20 jan
Totaal: 5 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Op onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 20 JANUARI 2021 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Adriaan Walravenstraat 5, Zaamslag
Wonen in Zeeuws-Vlaanderen; rust, ruimte en prachtige natuur. Tussen Terneuzen en Hulst ligt het dorp Zaamslag, voorzien van een basisschool en diverse winkels. Gent, Middelburg en Vlissingen zijn iets meer dan een half uur tijden en na ongeveer 45 minuten ben je in Antwerpen. In een rustige straat kun jij de nieuwe bewoner worden van deze tussenwoning met vier slaapkamers, welke naar eigen smaak gemoderniseerd en verbouwd dient te worden. Heb je een paar rechterhanden en hulp van familie of vrienden? Dan is dit jouw woning!
Zaamslag heeft verrassend veel voorzieningen. We noemden als de basisschool maar er is meer: een supermarkt, huisarts, bakker, openluchtzwembad en diverse sportverenigingen waaronder voetbal, tennis en korfbal. Het dorp grenst aan de N290 die Terneuzen en Hulst met elkaar verbindt.

Indeling:
Begane grond:
Deze tussenwoning heeft een ruime hal met de meterkast, een bergkast en de open trap naar de eerste verdieping. Rechts van de bergkast zijn de toiletruimte met fonteintje en de deur naar de woonkamer. De vloerafwerking in de hal, woonkamer en keuken is reeds verwijderd; de betonvloer is een prima basis om te starten met de verbouwing.
De woonkamer is bijna 8 meter diep en heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde is het zitgedeelte waar de middagzon door het grote raam naar binnen schijnt. Bij het eetgedeelte aan de achterzijde is de brede doorgang naar de keuken, voorzien van een wandopstelling uit 2008 met een gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken is een deur naar het terras en de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers, de badkamer en een vaste kast te bereiken. Er zijn twee ruime tweepersoonskamers en de derde kamer is een prima kinder- of werkkamer. Leg een mooie vloer, stuc of behang de muren en je hebt drie leuke slaapkamers.
De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafel met spiegel en planchet. De wanden zijn deels betegeld in een jaren ’70 kleur en het raam zorgt voor licht in deze badkamer die verrassend ruim is.

Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de tweede verdieping, hierdoor heeft deze woning niet drie maar vier slaapkamers. Allereerst is er de overloop met de cv-ketel; aansluitend is de leuke slaapkamer met een dakraam aan de achterzijde. In de schuinten van het dak is volop bergruimte, te bereiken via de deuren in beide ruimtes. De begane grond en eerste verdieping hebben een betonvloer, de tweede verdieping heeft een houten vloer.

Exterieur:
De woning heeft een leuke voortuin met diverse, merendeels groenblijvende planten. De tuin grenst aan een voetpad met aansluitend een groenstrook en dan pas de straat.
Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken, gelegen op het noorden. Voordeel van deze ligging is dat je op een warme dag kunt kiezen tussen zon en schaduw. Hier is ruimte om jouw tuinwensen te realiseren; van een overdekt terras tot aan een trampoline voor de kinderen. Achter in de tuin staat een stenen (fietsen)berging met een aangebouwde overkapping. Onder deze overkapping is de poort naar de gezamenlijke achterom.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha Avanta C4, 2007);
- Energielabel C;
- Rolluik aan de voorzijde (begane grond);
- De kozijnen verkeren in een matige staat;
- De woning dient gemoderniseerd te worden;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Niet zelf-bewoningsclausule van toepassing:
Verkoper heeft het registergoed niet recent zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van Koper;
- Overdracht vindt plaats bij de Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1976
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Adriaan Walravenstraat 5, Zaamslag