Achterhakkers 56, Dordrecht

€ 248.000 bieden vanaf € 248.000
Naar woningdossier
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

BEZICHTIGEN? Op onze eigen website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Wil je meer informatie over deze woning? Op onze eigen website tref je het online woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie over de woning die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 5 AUGUSTUS 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Achterhakkers 56, Dordrecht
Wat een gaaf appartement!!
Dit luxe 3-kamerappartement (maisonnette) met eigen (overdekte) parkeerplaats is gelegen op de bovenste 2 woonlagen van een in 1995 gebouwd comfortabel appartementencomplex met lift en berging op de begane grond.
Het appartement (oppervlakte circa 90 m²) is gesitueerd nabij het centrum van Dordrecht, de havens, uitvalswegen en het N.S.-station. Opvallend is met name de ruime woonkamer met hoge raampartijen vanwaar men uitzicht heeft over een groot gedeelte van de stad en de binnentuin van het complex.

De woning valt direct bij binnenkomst in positieve zin op met een donkere vloerafwerking en spachtelputz op de wanden. Naast de twee binnentuingerichte slaapkamers heeft men de beschikking over een neutrale badkamerinrichting met ligbad met regendouche en handdouche.
Dezelfde neutrale afwerking treft u in het toilet. Één verdieping hoger bevinden zich de lichte woonkamer en de open keukeninrichting, in rechte opstelling. Ideaal is de ruime binnentuin aan de achterzijde, waar u moeiteloos uw auto parkeert onder uw eigen carport.

Algemeen
• Kadastrale aanduiding: gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 6421 A3 (woning);
• Kadastrale aanduiding: gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 6421 A 42 (parkeerplaats);
• Het betreft hier een maisonnette appartement op de 4e en 5e verdieping van een complex met liftinstallatie;
• De bijdrage ten behoeve van de actieve VvE bedraagt ca. € 176,80 per maand;
• De appartement eigenaren hebben de beschikking over een eigen, overdekte parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein van het complex;
• Overdracht via De Nationale Notaris.

Indeling begane grond

Entree
• Aan de Achterhakkers met ruime, afsluitbare hal met postbussen, bellentableau, intercom installatie en liftinstallatie.
• Entree via afsluitbaar hek aan de Sluiswegzijde met toegang tot de eigen carport.
• De ruime berging is voorzien van elektra.

Indeling 4e verdieping
Meterkast en CV-kast aan de buitenzijde van het appartement. Entree in ruime L-vormige gang met trap naar de woonverdieping.

Toilet
De ½ betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en fonteintje.

Badkamer (ca. 2,67 x 2,12 m.)
De geheel betegelde badkamer is voorzien van ligbad met thermostaatkraan, regendouche en handdouche. Daarnaast heeft men de beschikking over een wastafelmeubel, designradiator,wasmachine en droger-aansluitingen.

Slaapkamer 1 (ca. 3,91 x 2,67 m.)
Is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is keurig afgewerkt met een beukenlaminaatvloer en behang op de wanden. Voorts heeft deze slaapkamer een rolluik.

Slaapkamer 2 (ca. 3,00 x 2,53 m.)
Is ook gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is ook afgewerkt met een beukenlaminaatvloer en een gladde wandafwerking. Ook deze slaapkamer is bij het raam voorzien van een rolluik.(bediening vanuit slaapkamer 1)

Via een loopdeur is het heerlijke terras bereikbaar. Vanaf dit terras heeft men een leuk uitzicht over de stad en op de verzorgd aangelegde binnentuin van het complex.
Dakterras (ca. 1,67 x 6,18 m.)
Het dakterras heeft een oppervlakte van circa 10 m², is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een hand bedienbare zonnewering.

Indeling 5e verdieping

Overloop
Met vaste schuifkast en vaste bergkast met daarin de ophangplek van de mechanische ventilatie.
Woonkamer (ca. 6,20 x 5,75 m.)
De heerlijk lichte woonkamer is voorzien van boogvormige ramen en is afgewerkt met een beukenlaminaatvloer en spachtelputz (2 kleuren) op de wanden.
2 leuke details zijn:
- De hoogte van deze ruimte
- De glazen inbouwkast boven de trap. (dit geeft licht in het trappenhuis)

Keuken (ca. 2,24 x 2,80 m.)
De lichtgekleurde open keukeninrichting in rechte opstelling is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, RVS spoelbak met mengkraan, combimagnetron
en diverse boven- en onderkasten.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Maisonette
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1995
Ligging tuin
Zuid-oost
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
13.02 (2.1 bij 6.2)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Achterhakkers 56, Dordrecht