gratis-makelaar-dordrecht

Jij zoekt een makelaar in Dordrecht? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen je woning in Dordrecht en dat doen we ook nog eens gratis! 

Het is toch niet écht gratis?

Je woning verkopen is écht gratis voor jou als verkoper! Bij ons zijn de makelaarskosten onderdeel van de koopsom. Deze worden dus door de koper betaald. Geen kosten voor de verkoper dus, dat maakt ons uniek in Dordrecht.

Het gevolg van dit verdienmodel is dat wij pas geld verdienen als je huis is verkocht. Je kunt er dus van uitgaan dat wij er écht alles aan doen om je woning te verkopen.  

Wil je meer weten over ons verdienmodel? Je kunt hier meer lezen. 

Wat we allemaal voor je doen

De Gratis Makelaar is gratis, maar onze diensten doen niet onder voor andere Makelaars in Dordrecht.

We helpen je van begin tot eind bij de verkoop van je woning. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de woningopname, juridische zaken en we geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur die alles weet over de huizenmarkt in Dordrecht. 

Wij nemen ook de verantwoordelijkheid voor de marketing en presentatie van je woning. We sturen een professionele fotograaf naar Dordrecht om je woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Met de foto’s maken we een mooie advertentie die we voor je op Funda zetten.

Al onze diensten staan hier op een rijtje.  

Uniek online biedplatform

Wanneer de woning klaar is voor de verkoop, kan de pret beginnen. Met ons unieke online biedplatform houd jij de verkoop van je huis eenvoudig in de gaten. Brengt iemand een nieuw bod uit op je woning? Je krijgt een notificatie op je telefoon en bent gelijk op de hoogte!

Biedplatform De Gratis Makelaar

Let's go!

Wil jij je woning verkopen met de voordeligste makelaar in Dordrecht? We gaan graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 - 047 1476. Je kunt natuurlijk ook mailen of gebruik maken van de chat op onze website. 

Direct aanmelden