Wij zijn een modern makelaarskantoor dat de verkoop van een woning net even anders aanpakt. Slimmer vinden wij zelf ;-), maar ook transparanter en eerlijker. Wij verkopen ook niet iedere woning. We zijn met name gespecialiseerd in de verkoop van woningen in het segment van €100.000,- tot €500.000,-.
Bij ons kun je bijvoorbeeld kiezen of je de bezichtingen van jouw woning zelf doet of dat aan ons over laat. En ook hebben wij een sterke en goed uitgedachte marketingaanpak met het grootste bereik om de verkoop van jouw woning succesvol te laten verlopen. En hebben we een transaparant en online biedsysteem gebouwd waarmee we de beste opbrengst (én voorwaarden!) regelen bij de verkoop van jouw woning.

Wij verkopen jouw woning in 6 stappen:

  1. Wij organiseren de verkoop voorbereiding (dat is inclusief taxatie, fotografie en inmeting).
  2. Regelen de marketing via de grootste woonplatforms (waar onder Funda) en social media.
  3. Plannen de bezichtigingen van jouw woning.
  4. Ontvangen de beste biedingen via ons transparante online biedplatform.
  5. Regelen vervolgens de koopovereenkomst tussen jou en koper.
  6. En dragen alles netjes over aan de notaris.

Helemaal compleet en dus geen zorgen voor jou. 

Informatie aanvragen

 


Persoonlijke begeleiding voor iedere woning verkoper


In ons leuke bedrijf hebben wij voor de verkoop van woningen al veel zaken gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Een koopovereenkomst tekenen doe je bijvoorbeeld met je mobiele telefoon. Super makkelijk toch voor jou en de koper! Ook kunnen potentiële kopers alle informatie over jouw woning 24/7 downloaden zonder dat ze ons hoeven te bellen of mailen voor de aanlevering hier van. Zomaar een paar handige voorbeelden van hoe we zaken anders aanpakken. We richten ons op gemak voor onze klanten en werken efficiënt. Daardoor zijn we ook nog eens de voordeligste makelaar in de markt. Tegelijkertijd hechten wij aan persoonlijke begeleiding en staan we dus graag voor je klaar met persoonlijke aandacht voor al jouw vragen over de verkoop. We begrijpen dat de verkoop van een woning spannend kan zijn en dat dit erg belangrijk is voor jou. Als verkoper heb je dan ook een vast contactpersoon die je in het hele verkoopproces helpt.

Informatie aanvragen


Vraagprijsadvies bij jou thuis

Als start van het verkoopproces komt de lokale makelaar/ taxateur bij jou thuis langs om je woning te bekijken. Op basis van de huidige markt, de ligging, het type en de staat van jouw woning geeft onze taxateur een realistisch advies voor de vraagprijs en de opbrengst. Wij nemen na dit bezoek ana jouw woning contact met je op om dit af te stemmen. Samen bespreken we wat de beste vraagprijs strategie voor de verkoop is.
 

Informatie aanvragen

 

 

Professionele foto's

Natuurlijk moet jouw woning zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Dat is de eerste indruk die eventuele kopers krijgen van jouw woning.  Daarom komt als vast onderdeel van onze verkoop dienst een woningfotograaf langs om professionele foto’s van jouw woning te maken. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat jouw woning opgeruimd is en netjes oogt. 

Inmeten van de woning

Tegelijk met het bezoek van de fotograaf wordt de woning gemeten. Hiermee beschik je over een woningplattegrond en een inmeetrapport volgens de NEN 2580-norm. De foto’s en plattegronden gebruiken wij om op onze website en op de grootste woonplatforms van Nederland te publiceren. Op deze manier krijgen potentiële kopers online al een goed beeld van jouw huis.

 

 

 

"Gianna Profita - de verkoop van jouw woning is bij ons team in goede handen. We begeleiden jou stap voor stap. Iedere verkoper heeft bij ons een eigen contactpersoon voor het hele verkoopproces ."

 

Informatie aanvragen

 

Publicatie woonplatforms

Wij plaatsen jouw woning op het meest bekende woningplatform van Nederland: Funda, maar verzorgen daarnaast ook een vermelding op Huislijn, Pararius, Marktplaats en Jaap.nl.

Social media is een belangrijk middel om jouw woning onder de aandacht te brengen. We leveren handige tools aan om jouw eigen netwerk in te zetten. Hiermee behaal je het maximale bereik onder woningzoekers voor jouw woning.

Informatie aanvragen

 

Lees hieronder hoe anderen de verkoop van hun woning hebben ervaren:

Wij zijn bijzonder trots op de reviews die wij de afgelopen jaren van onze woning verkopers hebben ontvangen. Heel veel lovende woorden waar we af en toe van moesten blozen. En natuurlijk gaat bij ons niet atlijd alles perfect, wij zijn ook gewoon mensen. Maar we doen in ieder geval altijd ons uiterste best voor jou. Beloofd. 

 

Bieden en onderhandelen


Geïnteresseerden brengen na het bezoeken van jouw woning online een bod uit. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. Bij elk bod ontvang je van ons een sms of e-mailbericht. Je bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Na het verstrijken van de biedtermijn ontvang je 's avonds direct al het biedverslag. Je kunt dan alvast bekijken wie naast het beste bod de best passende voorwaarden voor jou heeft. Je maakt dus zelf de keuze aan wie je jouw woning verkoopt. Dat kan ook de persoon zijn waar je een goede klik mee had tijdens de bezichtigingen. Best sympathiek :-)

Wij bellen je in ieder geval de volgende dag op om de biedingen met je door te nemen.  En zonodig helpen we je met het maken van een keuze. 

Informatie aanvragen

 

Koopovereenkomst tekenen


Heb je jouw koper gekozen? Dan nemen we namens jou contact op om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Daarna zorgen we er voor dat de overeenkomst wordt ondertekend. Het ondertekenen van de koopovereenkomst gaat digitaal en kan zelfs op jouw mobiel worden uitgevoerd. Super makkelijk voor jou en de koper, want jullie hoeven niet naar kantoor te komen, maar zien elkaar nog wel bij de notaris. Digitaal tekenen  doen we met gebruik van moderne en veilige technieken.

 

Meld je hier vrijblijvend aan

 

Helemaal gratis?

Dat klopt, helemaal gratis! Bij andere makelaars betaal je al snel duizenden euro's aan courtage, bij ons betaal je niets. Hoe dat kan? Wij zijn de enige makelaar in Nederland die geen kosten doorberekent aan de verkoper bij verkoop.

We verdienen ons geld op de volgende manieren:

  1. Doordat wij veel zaken hebben gedigitaliserd en geautomatiseerd zijn wij in staat veel voordeliger te werken dan andere makelaars.
  2. Gekoppeld aan het online bieden op een woning rekenen wij een fee van €1.999,- aan de uiteindelijke koper van de woning. Deze fee wordt onderdeel van de koopsom en kan meegenomen worden in de hypotheek.
  3. Wij hebben een compleet alternatief verdienmodel ontwikkeld. We verdienen geld met aanvullende woonservices in het proces van het kopen en verkopen van een woning. Denk hierbij aan energie aansluiting, internet en hypotheek voor de nieuwe woning. 

Bij ons betaal je als verkoper bij verkoop dus niets. En toch leveren wij daar een professionele en complete dienst voor met persoonlijke begeleiding

 

Wil jij jouw huis snel verkopen tegen de beste opbrengstZonder hoge makelaarskostenDan ben je bij ons aan het juiste adres!
 


Wil jij direct de waarde van jouw woning weten?

Binnen 1 minuut heb je het waarderapport van jouw woning.

Wat is mijn huis waard?