Nassauhaven 172, Rotterdam

€ 175.000 bieden vanaf € 175.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 191.000 Rick-7 / Rotterdam 20:51 op 13 feb
€ 190.000 Gabrielle-4 / Rotterdam 20:44 op 13 feb
€ 189.000 Rick-7 / Rotterdam 20:29 op 13 feb
€ 188.000 Gabrielle-4 / Rotterdam 20:15 op 13 feb
Totaal: 15 biedingen  


Open huis

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Nassauhaven 172, Rotterdam
Algemeen
Gelijkvloers wonen met uitzicht op het water en het Nassauhavenpark; het kan als jij eigenaar wordt van dit leuke, lichte driekamer HOEKappartement met maar liefst twee balkons. In 2013 is het appartement grondig gerenoveerd met onder andere een nieuwe keuken en een mooie plavuizen vloer. Als je in het appartement loopt dan geniet je niet alleen van het mooie uitzicht, je hebt ook nog eens heel veel privacy. Je hebt een balkon op het zuiden en een balkon op het noorden, zo kun je kiezen of je in de zon of schaduw wilt zitten.
Een mooie ligging in het gebouw; op de hoek en met uitzicht op water en groen. Hemelsbreed woon je tussen de Nassaubrug en de Parkbrug, vlak om de hoek van het markante gebouw van Unilever.
Het appartement heeft een ideale centrale situering nabij uitvalswegen, diverse winkels, scholen, openbaar vervoer en het centrum van Rotterdam. Uitstekend openbaar vervoer (o.a. station Zuid), horeca, winkelcentrum Entrepot, een basisschool, sportschool en veel openbaar groen; in Feijenoord is het fantastisch wonen!

Indeling:
Appartementengebouw:
Op de begane grond is de verzorgde, afgesloten entree met de intercominstallatie. In de centrale hal is de trap naar de bovengelegen woonverdiepingen. Bij het appartement hoort een praktische (fietsen)berging op de begane grond; zo hoeft jouw mooie tweewieler niet op straat te staan.

Tweede verdieping:
Als je via de trap op de tweede verdieping bent gekomen dan is hier de toegang tot het appartement. Eenmaal binnen zie je dat dit appartement mooi is gerenoveerd en netjes bewoond; hier kun je zonder grootschalige verbouwing gaan wonen. De plavuizenvloer ligt in bijna het hele appartement en de wanden zijn voorzien van sierpleister.
We gaan eerst naar de woonkamer, een mooie leefruimte met grote ramen en prachtig uitzicht op het water, het park en de Parkbrug. In de hoek van de woonkamer is de deur naar het grote balkon op het zonnige zuiden. Je ziet het al op de foto’s, in deze woonkamer heb je alle ruimte voor een grote zithoek.
Dubbele deuren in de woonkamer geven toegang tot de leefkeuken waar kookliefhebber hun hart kunnen ophalen. De wandopstelling is in 2013 geplaatst en heeft diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, een oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. We gebruiken de term leefkeuken omdat er plek is voor een eettafel; supergezellig als je partner, gezin, vrienden of familie een hapje komen eten. Tevens is hier de deur naar het tweede balkon.
Dit instapklare appartement heeft twee slaapkamers, allebei lekker ruim en bereikbaar vanuit de hal. Ook hier ligt de onderhoudsvriendelijke plavuizen vloer en zijn de wanden strak afgewerkt; dit appartement is helemaal af. De badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel met spiegelkast en bergruimte en hier is de aansluiting voor de wasmachine. Vlak naast de badkamer is de toiletruimte met fonteintje; dit appartement heeft een fijne indeling met verrassend veel ruimte.

Exterieur:
Een appartement met twee balkons, dat wil toch iedereen? Het balkon dat vanuit de woonkamer bereikbaar is ligt op het zonnige zuiden; dit is een fijne, overdekte buitenruimte met prachtig uitzicht. Wordt het te warm dan kun je lekker zitten op het tweede balkon, gelegen op het koele noorden en bereikbaar vanuit de leefkeuken.

Bijzonderheden:
- De servicekosten bedragen € 170,00 per maand;
- De erfpacht is in 2013 voor een periode van 50 jaar afgekocht;
- Alle ramen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een individuele cv-ketel;
- Grotendeels gerenoveerd in 2013 (keuken, plavuizenvloer en wandafwerking).
- De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden bij de Nationale Notaris. De kosten voor de eigendomsoverdracht komen voor rekening van koper.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1990
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Nassauhaven 172, Rotterdam