Ellewoutsdijkstraat 211, Rotterdam

€ 225.000 bieden vanaf € 225.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 225.000 hicham / rotterdam 19:07 op 19 nov
Totaal: 1 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan! Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Wil je meer informatie over deze woning? Op onze eigen website tref je het online woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie over de woning die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 19 NOVEMBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Ellewoutsdijkstraat 211, Rotterdam
In een rustig gedeelte aan de rand van de wijk Pendrecht bieden wij u deze 3 kamer eengezinswoning aan met royale achtertuin. Gelegen op 109 m² eigen grond, beschikt de woning over een zeer ruime tuin op het Zuiden.

Door de ruime opzet, brede straten en groene karakter wordt Pendrecht ook wel één van de Zuidelijke Tuinsteden genoemd. Plein 1953 in het midden van de wijk is het ‘winkelhart’ van Pendrecht; hier kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen. Met het Zuiderpark als ‘achtertuin’ heeft Pendrecht op loopafstand een gebied waar men kan spelen, sporten en recreëren. In de directe omgeving vindt u vrijwel alle openbare voorzieningen, uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer.

De indeling van de woning is als volgt:

- De woning betreden we via de voordeur en komen direct uit in hal. Eenmaal in de ruime hal, is er toegang tot het toilet, de trap naar boven, inpandige berging, de keuken en de woonkamer.
- De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en geeft ook toegang tot buiten voorzien van zonwering. Een heerlijk zitgedeelte is hierdoor ontstaan met het uitzicht op de zonnige tuin.
- De achtertuin is erg diep (circa 13 x 5 mtr) en is gelegen op het Zuiden met houten blokhut.
- De open keuken is gelegen aan de voorzijde. Hoewel dit een eenvoudige keukenunit betreft, biedt de ruimte zeker mogelijkheden.
- Via de vaste trap naar boven (met een breed en ruimtelijk trappengat) is de eerste verdieping bereikbaar.
- Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde.
- De badkamer is evenals de rest van de woning keurig onderhouden, welke gemoderniseerd dient te worden. Zij is voorzien van een douche, vaste wastafel en de wasmachineaansluiting.

De woning is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
- Bouwjaar1957;
- Eigen grond en 109 m² perceeloppervlakte;
- Totale woonoppervlakte ca. 81m²;
- Centrale verwarming en warmwatervoorziening door middel van een combiketel (AWB ca. 2011);
- Houten kozijnen;
- Overdracht via De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1957
Ligging tuin
Zuid-west
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
55.68 (11.6 bij 4.8)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Ellewoutsdijkstraat 211, Rotterdam